Blog

Pazartesi, 14 Nisan 2014 21:00

AVM Sağlık Dikkat Çekici Kampanya Başlattı

Medikal Teknik Dergisinde yayınlanan AVM Sağlık Röportajı...

AVM Sağlık Genel Müdürü Mehmet Yağmur:  "Türkiye'de , belki de dünyada ilk uyugulamamız var; sistemi bozana hediye veriyoruz"

AVM Sağlık, Neurosoft firmasından EEG, EMG, PSG, OAE, TMS, IOM, Stres test, uyku laboratuvarı ürünlerini, Audio-Med firmasından işitme analiz cihazları, Demtech firmasından yeni nesil kemik Dansometresi, Easy Roller firmasından  MR uyumlu tekerlekli sandalye, HDM firmasından dünyanın en küçük CPAP cihazı ve Hidrex firmasından engelli ürünleri sunarak sağlık sektörüne hizmetlerini başarıyla sürdürüyor. Şirketin çalışmaları ile ilgili olarak AVM Sağlık'tan Dr. Mehmet Yağmur sorularımızı yanıtladı.

 

Firmanızın kuruluşundan bu yana geçen zamanı anlatır mısınız?

Yıllar sonra doğru yatırım ve doğru üreticiler ile çalıştığımızı görmekteyiz. Hızla ilerleyen teknolojiye yön veriyor olmamız çok sevindirici. Her yıl bir önceki yıldan daha iyi bir dönem geçiriyoruz. Bu durum bizim doğru tercihler yaptığımızı göstermekte. Aslında hizmet verdiğimiz kurumlar ile olan yakın temasımız kullanıcıların karşılaştıkları sorunlara çözüm olduğumuz için çok mutlular. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Bizim olmazsa olmazımız müşteri memnuniyeti.

 

Sağlık alanında sunduğumuz çözümler hakkında bilgi verir misiniz?

Alanımızdaki tüm ezberleri bozduk, bu durum kullanıcıların işlerini çok kolaylaştırdı. Önceleri cihazlara dokunmaktan korkan kullanıcılara, kendilerini cesaretlendirmek için “Cihazlarımızı bozana hediye veriyoruz” uygulaması başlattık. Cihazların ayarları ile oynayamayan kullanıcıların ürünleri tanıması çok zaman alıyor. Yazılım ile ilgili tüm talepleri uzaktan erişim ile çözüyoruz. Yeni nesil bilgisayarlar ile her şey daha kolay ve hızlı.

 

Distribütörü olduğunuz markalar ve bu markaların dünya pazarındaki yeri hakkında bilgi verir misiniz?

Dünyanın birçok ülkesinden ürünler getiriyoruz. Temsilciliğini yaptığımız firmalar alanlarında yeni nesil ürünleri ve yazılımları kullanmaktadırlar. Bu özelliklerin yanında fiyat avantajı olunca ürünlerimiz tercih ediliyor. Neurosoft firmasından EEG, EMG, PSG, EKG, OAE, TMS, IOM, Stres test, uyku laboratuvarı ürünlerini getirmekteyiz.
Audio-Med firmasından işitme analiz cihazları getiriyoruz. Audiometre, Tympanometre, eABR, Chochlear implant getirmekteyiz.

Demtech firmasından yeni nesil kemik Dansometresi getirmekteyiz. Bu ürün alan sorununu çözdü ve hızlı bir sonuç verdiği için zaman kazandırdı.
Easy Roller firmasından MR uyumlu tekerlekli sandalye getirmekteyiz.
HDM firmasından dünyanın en küçük CPAP cihazını getirmekteyiz.
Hidrex firmasından engelli ürünleri getirmekteyiz. Bu ürünler cep telefonu teknolojisi ile uyumlu çalışmakta.

 

Sunduğunuz çözümleri muadillerinden farklı ve avantajlı kılan özellikler nelerdir?

Kullanıcı ile olan direk iletişim. Ürünler satılırken alıcının tüm istekleri karşılanıyor, fakat garanti süresinde ve sonrasında sunulan çözümler hem kullanıcıyı üzüyor hem de pahalı olduğu için başka arayışlara yöneltiyor. Bizim işimiz asıl satıştan sonra başlıyor ve uzun süreli devam ediyor. Kullanıcı hiçbir zaman çaresiz ve aldatılmış hissi yaşamıyor. Ödemiş olduğu bedelin gerçek karşılığını alıyor.

 

Müşteri profiliniz nerelerden oluşmaktadır?

Müşterilerimizin büyük bölümü kullanıcıların referansları ile gelmektedir. Memnun olan kullanıcılarımız, vermiş olduğumuz hizmetten etkilendiği için diğer kullanıcılara haber vermektedir. Bizden talepte bulunan tüm kişi ve kurumlara tüm ürünlerimizi ücretsiz demo yapmaktayız ve hiçbir beklenti içerisine girmeden kişileri rahatsız etmiyoruz.

 

Teknik servis konusunda nasıl bir hizmetiniz var?

Türkiye’de, belki de dünyada ilk uygulamamız var; sistemimizi bozana hediye veriyoruz. Hediyemiz yeni nesil cep telefonu veya tablet bilgisayar. Bu uygulama, bizim ürünlerimizin ne kadar arkasında olduğumuzu gösteriyor. Bazen hastane yöneticileri “bizim kullanıcılarımız bir günde bozar, isterseniz bu sözü vermeyin.” diyor ve biz hodri meydan diyoruz ve sözümüzün arkasında duruyoruz. Cihazlarımızı bozabilen olursa, 2005 yılından bugüne kadar ilk olacak.

 

Türkiye sağlık alanında ciddi bir dönüşüm içinde. Buna bağlı olarak şehir hastaneleri kuruluyor. Türkiye sağlık sisteminin geleceğini nasıl görüyorsunuz?

Her alanda olduğu gibi her şey daha kolay ve daha hızlı oluyor. Bizde bu hızın ve yeniliklerin öncüleri arasındayız. Cep telefonu ile birçok programlarımız kullanılıyor ve kullanıcının konforunu artırıyor.

Türkiye de birçok Avrupa ülkesinden daha çok güncel teknoloji kullanmaktadır. Hizmet verdiğimiz tüm kullanıcılar tüm yeniliklerden haberdarlar ve kullanmaktadırlar.

Yapılar büyüdükçe, yönetim anlayışı dış kaynağa yönelecektir. Artık hastaneler sadece kendi temel işlerine ağırlık verecek. Eskiden göz ardı edilen tıbbı cihaz yönetimi daha da önem arz etmektedir. Problem çıkartmayan, kullanıcı dostu ve maliyeti az olan ürünler piyasaya da yer bulacaktır.

 

Yeni sağlık yapısına yönelik sizin hedef ve planlarınız nelerdir?

Mevcut sistemleri korumak ve yeni teknoloji ile uyumlu çalışmalarımız devam etmek. Kullanıcı dostu ürünlerimizi Türkiye genelinde yaygınlaştırmak ve ortak kullanıcılar oluşturmak. Satış sonrası memnuniyeti en yüksek seviyede tutmak.

 

Sektöre vermek istediğiniz bir mesajınız var mı?

Hızlı olan kazanıyor. Bizde sorun yaşayan kullanıcıları tespit ederek ürünlerimizin avantajlarını sunuyoruz. Ve değerli olan müşteri memnuniyetidir.

 

Eklemek istediğiniz konular varsa lütfen ekleyiniz.

Her şey daha hızlı oluyor ve bu hıza ayak uyduramayanlar çok geride kalacaklar. Zaman çok kıymetli, özellikle sağlık alanında maddi karşılığı yok. Bu yüzden hızlı olan kazanacak.

 

medikalteknik ropotaj

avmlogo

AVM Sağlık Sistemleri ürün ve hizmetleri konusunda ilgileniyor ve yeniliklerden haberdar olmak istiyorsanız; bizi takip edin...

encoksatan logo

orjinal-urun

İletişim

AVM Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.

Küçükbakkalköy Mh. Gül Ağacı Sk.
No:13 34750 Ataşehir - İstanbul

Tel: +90 (216) 368 18 00
Faks: +90 (216) 368 19 00

E-posta: bilgi@avmsaglik.com.tr